A szegycsont helyzetét a mellkas előre vagy hátra mozgatásával befolyásolhatod. Vállad enyhe hátrahúzása előretolja a mellkast és előrebillenti a...

A szegycsont helyzetét a mellkas előre vagy hátra mozgatásával befolyásolhatod. Vállad enyhe hátrahúzása előretolja a mellkast és előrebillenti a szegycsontot. Ez serkenti a nyitottabb szívű hozzáállást. Ha nagyon hátrahúzod a vállaidat, az emberek szemében kötekedőnek és arrogánsnak tűnhetsz, szóval ebben az esetben is több a kevesebb. Ha kicsit előrehúzod a válladat, mellkasod beesik és szegycsontod egy kicsit mélyebbre kerül. Talán észreveszed majd, hogy ez a testtartás kedvez az intim beszélgetéseknek. Ezúttal azonban az a lényeg, hogy a szívenergia áramoltatásakor minél erőteljesebben érzékeld szíved nyitottságát. Ebben segít, ha kicsit hátrahúzod a válladat, mellkasod pedig kissé előre emelkedik. Ez a testtartás ahhoz is hozzájárul, hogy magabiztosabban kinyilvánítsd a szándékodat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Richard Gordon: Kvantumérintés 2.
Share To:

Post A Comment: