Ha túlbecsülöd a nagyembereket, nem fogod tudni felismerni azönmagadban lévő nagyságot. Bármely tulajdonság, amelyet másokban becsülsz, végsősoron...

Ha túlbecsülöd a nagyembereket, nem fogod tudni felismerni azönmagadban lévő nagyságot. Bármely tulajdonság, amelyet másokban becsülsz, végsősoron az, amit te  látsz, és amit látsz, az belőled származik. Azzal, hogy eltávolítod és leválasztod az eredetéről, alábecsülöd önmagad. Csodáld Jézus együttérzését vagy Buddha bölcsességét, hiszen ez az, amire vágysz, de mire jók az ő tulajdonságaik, amíg nem leled meg ezeket magadban is? Az elme mindig értékek után kutat. Azzal, hogy önmagán kívülre vetít ki tulajdonságokat, megfosztja önmagát a saját értékeitől.Önmagából kiindulva kel útra, hogy megtalálja azt, amiről azt hiszi, hogy hiányzik belőle, az utazásai azonban soha nem érnek véget, és sosem lesz képes saját otthonra lelni.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Byron Katie
Share To:

Post A Comment: