Lehet, hogy már több jelet is küldött neked az Univerzum – jeleket, amelyeket azért kaptál, hogy tudd: egy nagyszabású, fény által működtetett...

Lehet, hogy már több jelet is küldött neked az Univerzum – jeleket, amelyeket azért kaptál, hogy tudd: egy nagyszabású, fény által működtetett művelet zajlik ezen a bolygón, és arra kaptál felhívást, hogy ennek részese legyél. Ha olyan érzésed támad, hogy jelet kaptál, akkor pontosan ez történik. Abban a pillanatban három fontos üzenet érkezik hozzád:

Jó úton jársz

Bármikor, amikor jelet kapsz, annak a lényege az, hogy jó úton jársz. Elmondom, miért. A jelek csak akkor jelennek meg, amikor összhangban vagy velük. Tehát amikor az energiád tudatosan kapcsolódik az Univerzumhoz, és olyan döntéseket hozol, amelyek összhangban vannak a benned lévő legmagasztosabb jóval, a jelek kétségtelenül megjelennek. 

Nem vagy egyedül 

Amikor jelet kapsz, az egyúttal üzenet is, hogy nem vagy egyedül. Az angyalok, a szellemi vezetők és az ősök veled vannak. Az élet minden tekintetben támogatja a fejlődésedet. 

Kérhetsz segítséget 

Amikor jelet kapsz, akkor össze vagy hangolva a bölcsességgel, a felsőbb útmutatással, az éleslátással és a tudatossággal, és ezért közvetlen információk letöltéséhez férsz hozzá. Tehát bármikor, amikor egy jel érkezik hozzád, használd ki a lehetőséget, hogy támogatást kapj. Bármi legyen is, amin dolgozol, amin keresztül mész, bármilyen gyógyulásban vagy manifesztálódásban is van éppen részed, a jel azt üzeni, hogy támogatás áll a rendelkezésedre, és neked csak kérned kell. Csukd be a szemed (ha úgy érzed), tudatosítsd a légzésed, és mondj el egy ehhez hasonló imát: „Köszönöm, Univerzum, hogy felfedted előttem, amit tudnom kell. Készségesen elfogadom ezt. Készségesen meghallgatom. Így legyen!” Még ha nem is kapsz közvetlen információt, a tény, hogy egy rövid szünetet tartottál, varázslatot hoz létre, és a „letöltések” később inspirációként, kreativitásként, vagy akár egy álomban is megjelenhetnek. Tehát erre utalnak a jelek. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Kyle Gray: Emeld a rezgésed
Share To:

Post A Comment: