A testünk tükröz mindent, amit gondolunk, hiszünk és mondunk. Íme három fontos információ, amely segítheti a gyógyulásodat.

A testünk tükröz mindent, amit gondolunk, hiszünk és mondunk. Íme három fontos információ, amely segítheti a gyógyulásodat:

A vizualizáció működik

Az agy nem tud különbséget tenni aközött, amit vizualizálunk vagy elképzelünk, és aközött, amit valóban megteszünk. Ezért amikor gyógyító gondolatokat gondolsz, az agyad tényleges valóságként fogadja el a gyógyulást.

A stressz csökkentése gyógyít

Tudományos kutatások bebizonyították, hogy a stressz csökkentése segítheti a sebek gyógyulását. A vizsgált sebek valódi testi sérülések voltak, de az elv ugyanúgy működik érzelmi sérülések esetében is.

A szeretetteljes gondolatok erősek 

Ha szeretetteljes gondolatokat küldesz az embereknek, különösen azoknak, akikkel már kapcsolatban állsz, bizonyítottan mentális, érzelmi és fizikai hatást gyakorolsz rájuk. Kísérletek bizonyították, hogy a szeretetteljes gondolatok segíthetik mások gyógyulását.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Kyle Gray: Emeld a rezgésed
Share To:

Post A Comment: