Tégy próbát sikerül-e tetten érned, vagyis észlelned a hangot a fejedben – talán épp abban a pillanatban, amikor panaszkodik valami miatt –,és...

Tégy próbát sikerül-e tetten érned, vagyis észlelned a hangot a fejedben – talán épp abban a pillanatban, amikor panaszkodik valami miatt –,és felismerni a maga valódi mivoltában, tehát aze gód hangjaként, mely nem egyéb kondicionált elmemintázatnál, gondolatnál. Valahányszor felismered e hang valódi mivoltát, arra is ráébredsz, hogy te nem vele vagy azonos, hanem azzal, akiben tudatosul. Igazság szerint maga vagy a tudatosság, amely azt a hangot észleli. A háttérben tehát mindenkor a tudat áll, míg az előteret a hang, a gondolkodó elme foglalja el. Ezt felismervén lassan megszabadulhatsz az egótól, a meg nem figyelt elmétől.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Eckhart Tolle: Egység az élettel
Share To:

Post A Comment: