Ha ezeket a mantrákat ismételgeted egyedül, az azonnal átváltja az energiádat erőteljes és pozitív rezgéssé. Legyen ez a módszer a napi rutinod része.

A testem kipihent, a tudatom tiszta.
A napomat pozitív gondolatokkal és energiával kezdem.
Ellazult vagyok, nem állok ellen semminek, a tudatom tiszta.
A napom könnyedén és dicsőséggel bontakozik ki.
Egész nap az emberek támogatásában részesülök.
Az univerzum ma támogatja a vágyaimat.
Nyitott vagyok a nagyszerű dolgok elfogadására.
Energikus és inspirált vagyok.
A kreatív lehetőségek elérhetők számomra.
Semmi nem tart vissza.
Hittel és tiszta tudattal cselekszem.
Egészséges vagyok, jól vagyok, és sugárzom.
Ma nagyszerű nap van.
Ma jól szórakozom.
Örömet hozok mások életébe.
Fényt viszek, bárhova megyek is.
Pozitív változást viszek a világba.
Minden rendben van.

Ha ezeket a mantrákat ismételgeted egyedül, az azonnal átváltja az energiádat erőteljes és pozitív rezgéssé. Legyen ez a módszer a napi rutinod része. Segít feloldani a mentális blokkokat, elengedni az ellenállást, és felkészít egy csodálatos napra. Ha csak öt percet töltesz megerősítéssel, az elég ahhoz, hogy megváltozzon a napod menete. Ha vannak gyerekeid, tanítsd meg nekik is ezt a gyakorlatot!
Képzeld el, hogy mennyire erősnek érezné magát egy gyerek, ha pozitívan indítaná a napját. Nincs jobb gyakorlat ahhoz, hogy a gyerekedet felkészítsd arra, hogy jól érezze magát. Ha a mantrákat alkalmazod, elkezded majd jobban érezni magad. De abban a pillanatban, amikor jobban kezded érezni magad, lehet, hogy valami trükkös fog történni. Az egód (a félelem belső hangja) ellenáll a jó érzésnek. Az ego hangja annyira régóta uralja a belső dialógusodat, hogy valószínűleg már rátelepedett a tudatalattidra is.
Ne félj az egótól, mert a szeretet mellett való elkötelezettséged erősebb a félelemnél. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Gbrielle Bernstein: Szupervonzás
Share To:

Post A Comment: