Képes vagy megszabadulni abbéli rögeszmédtől, hogy okvetlenül muszáj meghatároznod a kilétedet? Vagyis nem tudnál végre felhagyni azzal, hogy...

Képes vagy megszabadulni abbéli rögeszmédtől, hogy okvetlenül muszáj meghatároznod a kilétedet? Vagyis nem tudnál végre felhagyni azzal, hogy fogalmi definíciókra alapozd az éntudatodat? Ne gondolati úton próbálj rálelni az identitásodra! Minél inkább azonosulsz a gondolataiddal, annál jobban elzárod magad a bensődben rejlő spirituális dimenziótól. Ha gondolati úton határozod meg kilétedet, behatárolod tulajdon lényed. Viszont ha fenntartások nélkül elfogadod tudatlanságod, ténylegesen a békesség és tisztánlátás oly állapotába lépsz be, mely közelebb visz valódi lényedhez, mint a gondolat valaha tehetné.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Eckhart Tolle: Egység az élettel
Share To:

Post A Comment: