Az ismert "Ezüst Szál" több, mint ami csak összekötné a két testet. Ez egy valódi köldökzsinór, ami információt és energiát szállít a fizikai és az...

Az ismert "Ezüst Szál" több, mint ami csak összekötné a két testet. Ez egy valódi köldökzsinór, ami információt és energiát szállít a fizikai és az "árnyék"-testek között. Bizonyos projektorok látják, mások pedig nem. Néha a köldöktől, néha a homloktól ered. Az eredete általában a csakra aktivitástól függ. Amelyik csakra a legerősebb, a legaktívabb, az ellenőrzi az árnyék-testek felé történő energiaáramlást. Ezenkívül számít, hogy mit hisz erről maga a projekciót végző személy, és persze a tudatalatti elme kreativitása is. A szál általában ott jelenik meg, ahol azt feltűnni várjuk, a tudatalatti szerint. Amint az asztráltest belép az asztráldimenzióba, kell hogy legyen egy jó asztrális energiaforrása a csakrák felől, annak érdekében, hogy azzal a dimenzióval szoros kapcsolatban lehessen. A tiszta asztrál memória (emlékezés az ott történtekre) nagyban függ arendelkezésre álló energiától. Az asztráltest természetes környezete az asztráldimenzió. Nem fog az onnan eltűnni pusztán az energia hiánya miatt, mint ahogy a fizikai test sem tűnik át más dimenzióba, pusztán azért mert valaki nem pihent vagy evett eleget. Ettől csak egyszerűen gyenge lesz, és nem tud ott "tevékenykedni". 

Ami ebből következik: Az asztrális elmének elég energiájának kell lenni ahhoz, hogy erős, élénk és színes emlékeket adjon. Ezeknek az asztrális emlékeknek elég erőseknek kell lenniük ahhoz, hogy a fizikai agyban kellő méretű "gyűrődést" hozzanak létre, és így a fizikai elme feltudja őket idézni ébredés után. Például, ha nem alszunk napokig, fáradtak és apatikusak leszünk, és a valósággal való "kölcsönhatásaink" gyengék és hatástalanok lesznek. Ha megnézünk egy filmet ebben az állapotban, akkor csak pár emléket fogunk tudni felidézni róla a későbbiekben. Csak töredékeket. De, ha a filmet kipihenten, frissen és energiával telve nézzük meg, akkor teljesen átéljük és élvezzük, és kristálytiszták lesznek róla az emlékeink. Ez hasonló ahhoz, ami egy alacsony energiájú asztrálutazás során történik. Az asztráltestnek energiahiánya van, és nincs elég benyomása az utazásról. Ez okozza, hogy az emlékei nem lesznek dominánsak, amikor visszatér a fizikai testbe. Amint korábban is említettem, éles, színes és élénk emlékeknek kell lenniük ahhoz, hogy az agy emlékezhessen ezekre.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Robert Bruce
Share To:

Post A Comment: