Ha szálkával kapcsolatos álmod volt, akkor először próbáld meg összerakni az éjszaka során kapott érzéseidet és benyomásaidat, és csak azután...

Ha szálkával kapcsolatos álmod volt, akkor először próbáld meg összerakni az éjszaka során kapott érzéseidet és benyomásaidat, és csak azután próbáld értelmezni az álmodat. Sok féle értelmezése és szimbóluma lehet a szálkának az álomban, ezért figyel mindig a részletekre is.

Szálka az ujjban

Az álomban egy szálka kihúzása az ujjból, és egy seb látása kétértelmű szimbólum. Egyrészt, ha azt álmodtad, hogy fájdalmaid vannak, készülj fel bosszantó félreértésekre, másrészt ez az álom azt jelenti, hogy megszabadulsz a rokonoktól és kollégáktól jövő apró sérelmektől.


Mit jelent a szálka az álomban?

Nem tudod megérteni, hogy pontosan mi zavar – akár a közelgő matematikai teszt, akár egy indokolatlan veszekedés egy barátoddal, vagy egy új dolog, ami valamilyen oknál fogva nem okozza a szokásos örömöt.
Így vagy úgy, meg kell nyugodnod: hamarosan a szorongásod eloszlik, és minden kétség elpárolog.

Ha álomban szálkát húzol ki magadból - ujjból, vagy lábból - annak több jelentése is lehet (több féle álmoskönyv szerint): 
1. Azt jelenti, hogy holnap valószínűleg nem fogod tudni megvalósítani azt, amire ma gondolsz. Jobb, ha félreteszed a dolgokat, mert nagy a valószínűsége, hogy nem fog sikerülni.

2. Azt jelenti, hogy elveszíted az érdeklődésed egy olyan személy iránt, aki nem engedte, hogy nyugodtan aludj vagy dolgozz. Ezenkívül az ellenségek tervei hamarosan meghiúsulnak, ha azt álmodtad, hogy a kihúzást követően boldogságot és könnyedséget tapasztaltál.

3. A legáltalánosabb az, hogy kívülállók beavatkoznak a személyes életedbe;

4. Szimbólum a gyógyuláshoz, az érzések, érzelmek megújulásához. Az álom a személy magas erkölcsi szintjét jelenti.

5. Rokonaidtól vagy egy túl féltékeny rivális fog gondot okozni.

6. Ha álomban kihúzol egy szálkát ujjból vagy lábból, azt jelenti, hogy örökre megszabadulsz egy kellemetlen személytől.

7.  A való életben aggódsz valami miatt.

8. Több időt kell szánnod az alvásra és a pihenésre. Ne terheld túl magad a munkával. Gyakrabban sétálj a friss levegőn.

9. A közelben van egy személy, aki miatt állandóan feszült vagy, stresszt élsz át - amikor vér folyik a sebből.

Egyéb jelekkel/sebekkel/érzésekkel összekötve a szálka kihúzása: 
fertőzött seb – kártevő jelenléte a csapatban;
gyötrő érzések – egy viszonzatlan szerelem;
seb és fájdalom nélküli kihúzás – megszabadulsz a negatív érzelmektől. Mutass példát másoknak.

Nostradamus álomértelmezése szerint: Képes vagy megbirkózni a személyes kínokkal, és megtalálod az erőt a tovább lépéshez.
Közzétette/Írta: Sandalwww.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


vcf.vn.ua
Share To:

Post A Comment: