Nem létezik szerencse, nem létezik véletlen - életünket törvények, valódi, állandó ésmegváltoztathatatlan alapelvek vezérlik, amelyek soha sehol nem..

Nem létezik szerencse, nem létezik véletlen - életünket törvények, valódi, állandó ésmegváltoztathatatlan alapelvek vezérlik, amelyek soha sehol nem szűnnek meg működni. Nagyhatalmú, csendes, állandó törvények ezek, amelyek ott rejlenek minden emberi cselekedet mögött, és pontosan meghatározzák egész gondolatvilágunkat. E törvények nem részrehajlóak, nem tesznek kivételt senkivel. Bizonyos értelemben azt is kijelenthetjük, hogy a világegyetem nem más, mint egyetlen törvény: minden ég felé törő fa, minden bimbózó virág, minden szállingózó hópehely e hatalmas törvény soha meg nem szűnő működésének  bizonyítéka. Jól tudjuk, hogy a növények életét a Természeti Törvények uralják. Azt is tudomásul vesszük, hogy a Napot, a Holdat, a csillagokat és a tenger árapályát szintén e törvények szabályozzák. Azt azonban nagyon sokan nem fogadják el, hogy ezek a szabályok az emberre éppúgy vonatkoznak, mint a természet többi részére. E törvény felel a mindenség harmóniájáért - ha nem létezne, abban sem lehetnénk biztosak, hogy a Nap felkel reggelenként, vagy hogy az évszakok megszabott rendjüknek megfelelően követik egymást.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Venice Bloodworth: Kulcs önmagadhoz
Share To:

Post A Comment: