Minden gondolatod egy üzenet, melyet az univerzumba küldesz ki. Az univerzum pedig mindig IGEN-t mond a gondolataidra, az energiádra és...

Minden gondolatod egy üzenet, melyet az univerzumba küldesz ki. Az univerzum pedig mindig IGEN-t mond a gondolataidra, az energiádra és az érzelmeidre. Ezért amit kiadsz magadból, azt kapod vissza – ha akarod, ha nem. Tudatosítsd magadban, hogy mi az, amit kérsz. Ez egy szükséges lépés a szupervonzás erejének kifejlesztése felé, mert világos párbeszédet alapoz meg az univerzummal. 

A szupervonzás hatalmának egyik legnagyobb akadálya az, hogy ellenállunk annak, hogy jól érezzük magunkat. Sokkal kényelmesebben érezzük magunkat félelemben, mint örömben és hitben. Megtanultunk bízni a félelemben, így védjük magunkat a csalódásoktól, a fájdalomtól vagy attól, hogy kiváltson belőlünk valamit. Annyira megszoktuk már a félelemmel teli világképeket, hogy nem bízunk abban, hogy a dolgok jók is lehetnek. Tudat alatt azt érezzük, hogy ha a jóra fókuszálunk, az kontrollvesztéssel és bizonytalansággal jár.
Üdvözöld az értékességedet és a boldogságodat, mely felkészít téged arra, hogy igényt tarts mindarra, amit bevonzol majd.

A szupervonzáserőd egyik fő akadálya az attól való félelem, hogy nincs elég. A hiány energiája miatt alacsony frekvencián rezgünk, elriasztjuk azt, amit szeretnénk, és ezáltal még több hiányt teremtünk.
 Hamar meglátod, hogy a bőség energiájába helyez, ha másoknak is többet kívánsz. Jó érzéssel tölt el, ha azt szeretnéd, hogy mások is jól érezzék magukat. Az az egyszerű gyakorlat, hogy másoknak is jót kívánunk, az elfogadás energiájába visz, és a bőség érzése gyorsan még többet vonz be abból, amit szeretnél az életedbe. Ha szívből szeretnéd azt, hogy mások is bőségben éljenek, a szerencséd megsokszorozódik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Gabrielle Bernstein: Szupervonzás
Share To:

Post A Comment: