A földelés lényege, hogy a bőrünk közvetlenül érintkezik a földdel, és számos pozitív hatása van az egészségre. Sétálhatsz mezítláb, de a....

A földelés lényege, hogy a bőrünk közvetlenül érintkezik a földdel, és számos pozitív hatása van az egészségre. Sétálhatsz mezítláb, de a kezeddel is megérintheted a földet, rajtad áll, melyiket választod. Kezdd el, és észre fogod venni a pozitív változásokat. Most eláruljuk, mire számíthatsz, ha rendszeresen földeled az energiáidat!

Immunrendszer javítása

A földelés valóban segít megerősíteni az immunrendszert. Számos tanulmány készült erről, és az eredmények egybevágnak.

A szervezetben fellépő gyulladások csökkennek

A földelés során a szervezetbe áramló szabad elektronok semlegesítik a szabadgyököket, és csökkentik a gyulladást. Tulajdonképpen ez az egyik legnagyszerűbb hatása.

Jobban alszol

Ha álmatlanságban szenvedsz, a földelés segíthet rajtad. Földelés hatására ugyanis csökken a szervezet kortizol szintje. Kutatók bizonyították, hogy azok, akik alvás közben földeltek, könnyebben és jobban aludtak.

A stressz intenzitása csökken

Közismert, hogy a földelés a stresszt is csökkent. A természetben való tartózkodás önmagában segít csökkenteni a feszültséget. Ha tehát túlterhelt vagy, sétálj egy nagyot és szellőztesd ki a fejedet.

Javul az emésztés

Jelentős változásokat észleltek olyanoknál, akik emésztőrendszeri zavarokban szenvedtek, miután néhány éjszakát földelve aludtak át. Ezt hőtérképpel bizonyították, az emésztés jelentősen javult.

Javul a vérkeringés

Egy 2013-as tanulmány szerint a földelés csökkenti a vér viszkozitását, és nagyban hozzájárul a szív egészségéhez. Számos kutatás igazolja, ha a cipőnk közvetlen kapcsolatba kerül a földdel, pozitív hatással van az egészségünkre. A földelés növeli a zéta potenciált és csökkenti a vörösvérsejtek aggregációját.

Hangulatjavító

Egy óra földelés elég ahhoz, hogy sokkal jobb hangulatba kerülj. Jobban veszed az akadályokat és kevésbé leszel ingerlékeny. Nagyon jó módja a szorongás és depresszió csökkentésének.

Segít a fogyásban

10 hetes tanulmány bizonyítja a földelés és a testsúlycsökkenés közti pozitív kapcsolatot. Akik aktívabbak voltak, étvágyukat is képesek voltak normalizálni. Lényegében segített nekik fogyni.

A PMS tünetei enyhülnek

A földelés csökkenti a fejfájást, az ingerlékenységet és a fáradságot, de segíthet a puffadáson és a depresszión is. Tökéletes a PMS tüneteinek enyhítésére.

Sebek gyógyulása és a szövetek regenerálása gyorsabb lesz

Segíthet a felépülésben, a sérülés mértékétől függően. Mindenki számára ajánlott, hisz felgyorsíthatja a javulást.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal.hu
Share To:

Post A Comment: