A jóllét áramlása egy állandóan jelen lévő szeretet-, kreativitás-, inspiráció- és békefolyam. Amikor energiánk a szeretetre rezonál, akkor az....

A jóllét áramlása egy állandóan jelen lévő szeretet-, kreativitás-, inspiráció- és békefolyam. Amikor energiánk a szeretetre rezonál, akkor az univerzum kreatív erejére hangolódunk. Amikor ebben a folyamatban vagy, tudod, hogy a körülményektől függetlenül létezik egy spirituális megoldás. A szabadság és a hit érzése jár át, és tudod, hogy az, amire vágysz, feléd tart, akkor is, ha még nem látod. Jobban szórakozol, és jobban érzed magad. Láthatatlan ajtók nyílnak számodra, és a kreatív lehetőségek erőfeszítés nélkül jelennek meg. Kevesebbet kell tenned, mégis többet kaphatsz. Ha igazodsz az univerzum áramlásához, akkor használod a szupervonzás erejét, létrehozod a kívánt életet, és többet vonzol, mint amit valaha is képzeltél, egyszerűen azzal, hogy jól érzed magad. Az élet sokkal könnyebb, ha újra az univerzumra hangolódsz.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Gabrielle Bernstein: Szupervonzás
Share To:

Post A Comment: