Az érzelmi problémák a legfájdalmasabbak közé tartoznak. Alkalmanként érezhetjük magunkat dühösnek, szomorúnak, magányosnak, lehet bűntudatunk...

Az érzelmi problémák a legfájdalmasabbak közé tartoznak. Alkalmanként érezhetjük magunkat dühösnek, szomorúnak, magányosnak, lehet bűntudatunk, szoronghatunk vagy félhetünk. Ha ezek az érzelmek eluralkodnak és átveszik a hatalmat, az életünk egy érzelmi csatatérré válhat. Fel kell ismernünk, hogy nem számít, mások mit tettek velünk, vagy mit tanítottak nekünk a múltban. Ma új nap van. Most már miénk a felelősség. Most teremthetjük meg a jövőt önmagunk számára. Képesek vagyunk erre, mert bennünk van a Magasabb rendű Erő, amely segít nekünk kiszabadulni ezekből a mintázatokból, ha hagyjuk,hogy ez megtörténjen.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Louise L.Hay
Share To:

Post A Comment: