Ha szereted a munkádat, de úgy érzed, hogy nem fizetnek meg elég jól, akkor kezdd el megáldani a jelenlegi fizetésedet szeretettel.Ha kifejezzük a...

Ha szereted a munkádat, de úgy érzed, hogy nem fizetnek meg elég jól, akkor kezdd el megáldani a jelenlegi fizetésedet szeretettel. Ha kifejezzük a hálánkat azért, amink már van, az lehetővé teszi a fejlődésünket. Erősítsd meg, hogy most megnyitod a tudatodat egy hatalmasabb bőség felé, és ennek a hatalmasabb bőségnek a részét képezi a több fizetés. Erősítsd meg, hogy megérdemled a fizetésemelést, nem negatív okok miatt, hanem mert nagyszerű befektetés vagy a céged számára, és a tulajdonosok szeretnék megosztani a profitjukat veled. Mindig tedd meg a munkádban, ami tőled telik, mert az univerzum akkor tudni fogja, hogy készen állsz arra, hogy átemeljen a következő, jobb helyre, onnan, ahol most vagy. A tudatod helyezett oda, ahol most vagy. A tudatod vagy itt hagy, vagy kiemel egy jobb pozícióba. Tőled függ, mi történik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Louise L.Hay
Share To:

Post A Comment: