A gyógyulás a múlt elengedése. Mindenki múltja tartalmaz katasztrófákat és fájdalmat. Csak egy mód van arra, hogy túléld a múltadat, ez pedig a...

A gyógyulás a múlt elengedése. Mindenki múltja tartalmaz katasztrófákat és fájdalmat. Csak egy mód van arra, hogy túléld a múltadat, ez pedig a megbocsátás gyakorlata. Megbocsátás nélkül nem tudsz túllépni a történeteden. Úgy érzed, hogy be vagy ragadva. Az életed állóvíz, mertte nem lépsz tovább. A jelen nem ad neked megnyugvást, mert nem igazán vagy jelen. A jövő ugyanígy néz ki, mert csak a múltadat látod. A múltnak valójában vége van, de a tudatodban még sincs vége. Ezért érzel még mindig fájdalmat.  Amíg meg nem bocsátasz, a jelenedet és a jövődet a múltadnak adod. A megbocsátás mindenesetre azt tanítja neked, hogy aki valójában vagy, annak nincs köze ahhoz, ami a múltadban történt. A tapasztalataid nem azonosak az identitásoddal. Nagy hatással lehetnek rád, de nem határoznak meg. Amit te tettél valakivel, vagy amit veled tettek, az nem a történet vége. Ha azt tudod mondani, hogy „Én nem vagyok a múltam” és „Hajlandó vagyok megbocsátani a múltamnak”, akkor meg tudod teremteni az új jövődet. A megbocsátással új fejezet kezdődik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Louise L.Hay: Bízz az életben
Share To:

Post A Comment: