1854-ben Seattle törzsfőnök figyelmeztette a washingtoni törvényhozókat, hogy Észak-Amerika vadonjainak az elpusztítása olyan horderejű...

1854-ben Seattle törzsfőnök figyelmeztette a washingtoni törvényhozókat, hogy Észak-Amerika vadonjainak az elpusztítása olyan horderejű következményekkel fog járni, ami messze túlmutat az időn, és a jövő nemzedékeinek a túlélését veszélyezteti. A törzsfőnök mély bölcsességgel, amely ma ugyanúgy igaz, mint a 19. század közepén volt, azt mondta: „Nem az ember szőtte az élet hálóját – ő csak egy fonál benne. Bármit tesz a hálóval, saját magával teszi.” 

A Seattle törzsfőnök által megfogalmazott párhuzam az „élet hálójában” elfoglalt helyünk és az isteni mátrixszal (és a benne) való kapcsolatunk között félreérthetetlen. Mindennek részeként, amit látunk, résztvevői vagyunk egy folyamatos párbeszédnek – kvantumdialógusnak – saját magunkkal, a világunkkal, és a világon túli szintekkel. Ebben a kozmikus eszmecserében az érzéseink, érzelmeink, imádságaink és hiedelmeink minden pillanatban képviselik az univerzumnak szóló mondanivalónkat. És minden, a testünk életerejétől a világunkban lakozó békéig, az univerzum válasza.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Gregg Braden: Isteni mátrix
Share To:

Post A Comment: