A forma világának tanulmányozása, ahogyan ez a fizikában, kémiában, csillagászatban, kozmológiában és más tudományokban megjelenik, lenyűgözi az...

A forma világának tanulmányozása, ahogyan ez a fizikában, kémiában, csillagászatban, kozmológiában és más tudományokban megjelenik, lenyűgözi az emberi intellektust. Ekkor aztán az ember elkezd kérdéseket feltenni magának arra vonatkozóan, hogyan jött létre a világmindenség, és merrefelé tart. Ez voltaképpen egy újabb, igen fontos állati ösztön, éspedig a kíváncsiság megnyilvánulása. Az állat öntudatlanul folyton keres-kutat, hogy élelmet, párt vagy épp menedéket találjon magának, és úgy tűnik, a kíváncsisága kielégíthetetlen. A felfedezőkedv az ember veleszületett sajátsága, melynek legmagasabb rendű formái a spirituális kutakodáshoz vezetnek. S máris felvetődik a kérdés, hogy ki és mi vagyok én, miért jöttem e világra, honnan ered az „én”, és mi lesz a sorsa, s persze hogy kicsoda Isten, és hol lakozik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Dr.David R.Hawkins
Share To:

Post A Comment: