A csakrák gyógyító és megvilágosodást hozó ereje ősi bölcsesség, melyet számos ősi kultúra őrzött évszázadokon keresztül. A csakrák az utóbbi időben..

A csakrák gyógyító és megvilágosodást hozó ereje ősi bölcsesség, melyet számos ősi kultúra őrzött évszázadokon keresztül. A csakrák az utóbbi időben ismét egyre nagyobb figyelmet kapnak, ahogy kezdünk ráébredni, hogy pusztán a fizikai egészségünk karbantartása nem vezet valódi jólléthez. A modern orvostudomány számos áttörése ellenére valami még mindig hiányzik vagy nem az igazi, még hanem tudjuk is pontosan megmondani, hogy mi.

Az emberek kezdenek ráébredni, hogy napjaink egészséggel kapcsolatos kihívásait más – számunkra egyelőre érthetetlen – tényezők is befolyásolják. Mi lenne, ha kiderülne, hogy számos fizikai tünet (kivéve az olyan baleseteket, mint az autóbalesetek és más közvetlen sérülések) megelőzhető egyszerűen azért, mert ezek nagy része csupán az energiamező blokkjainak kifejeződési formái.

Tárd fel csakráidat! Amikor a csakráink egyensúlyban vannak, az életünk teljesen kiegyensúlyozott, és egészségünk kiváló. Ha azonban csakráink blokkoltak, előbb-utóbb érzelmi feszültség vagy betegségek jelentkeznek. Mivel minden energia, ezért ha helyreállítjuk és megőrizzük energiatestünk egészségét – például akupunktúra, meditáció, jóga és csikung segítségével –, és egészségesebben élünk és táplálkozunk, akkor már azelőtt meggyógyítjuk problémás dolgainkat, mielőtt azok megnyilvánulnának a fizikai testben.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Margarita Alcantara: Csakragyógyítás
Share To:

Post A Comment: