Az energiamezőt könnyű megérezni. Fordítsd a tenyereidet egymással szembe, nagyjából két centiméterre egymástól. Figyeld meg a meleget és az...

Az energiamezőt könnyű megérezni. Fordítsd a tenyereidet egymással szembe, nagyjából két centiméterre egymástól. Figyeld meg a meleget és az energiaáramlást a tenyereid között (a tenyereink kisebb csakrákat rejtenek)! Távolítsd a tenyereidet egymástól egy kicsit, „nyújtsd meg” az energiát köztük. Aztán hozd őket közelebb egymáshoz, és figyeld meg az energiát. Ismételd meg ezt néhányszor, játssz a tenyereid közt rezgő energiával. Ne aggódj, ha elsőre nem érzel semmit. Lazítsd el a tested, ürítsd ki az elméd, és csak gyakorolj tovább, miközben továbbra is nyitott maradsz, és önmagadra hangolódsz. Ahogy egyre jobban megismered saját energiádat, nemcsak tenyereid melegét fogod érezni (egyre erősebben, még ha a tenyereidet távolabb tartod is egymástól), hanem egy enyhe energetikai töltést is közöttük. Idővel erősebben fogod érezni ezt a töltetet, még nagyobb távolságból is. A főbb csakrákat is ugyanígy érzékelheted. A szívcsakrád érzékeléséhez helyezd mindkét tenyeredet a mellkasod közepére. Vegyél mély lélegzetet az orrodon keresztül. Érezd a meleget és a belső ragyogást a tenyered alatt. Nemcsak a szívverésedet és a vérkeringésedet érzed, hanem a szívcsakra megnyílását is. Érzed? Gratulálok, kapcsolatba léptél a csakráiddal. Ne aggódj, ha még nem érzel semmit. Idővel és gyakorlással érzékelésed egyre jobban kifinomul.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Margarita Alcantara: Csakragyógyítás
Share To:

Post A Comment: