A megérzéseid, álmaid erőteljesen vezetnek és megmutatják, mit kellene tenned. Új tervek és helyzetek magvait jelzik, amelyek isteni életküldetésed...

A megérzéseid, álmaid erőteljesen vezetnek és megmutatják, mit kellene tenned. Új tervek és helyzetek magvait jelzik, amelyek isteni életküldetésed eszközeit jelentik. Ne vedd félvállról az ismétlődő, jelentőségteljes gondolatok és érzések képében érkező égi ajándékokat. Légy bátor, és tégy lépéseket az álmaid és vágyaid valóra váltása érdekében. Félelem nélkül cselekedj, és higgy a képességeidben. Ne félj beleugrani a mélybe és dolgozni céljaid megvalósításán. Sőt, néha egyetlen lépés is elég ahhoz, hogy egész lavinát indíts el. Mindennap tégy meg egy kis lépést, és álmaid hamarosan valóra válnak.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal.hu
Share To:

Post A Comment: