Sokan érzik úgy, hogy valami másra, többre hivatottak, mint ahogy most élnek. Biztos veled is előfordult már, hogy a belső hangod azt súgta, a te...

Sokan érzik úgy, hogy valami másra, többre hivatottak, mint ahogy most élnek. Biztos veled is előfordult már, hogy a belső hangod azt súgta, a te helyed máshol van, és nem használod ki a benned kitörni vágyó erőket. Nem könnyű azonban rájönni arra, mi is az életcélunk és milyen úton kellene elindulnunk felé. Tedd fel magadnak az alábbi 5 kérdést, hogy megtudd, mi az életcélod!

1. Mit csinálnál, ha a pénz nem számítana?

Sokan vállalnak azért olyan munkát, amit valójában nem is szeretnek, hogy sok pénzt tudjanak keresni. Az igazi siker azonban nem attól függ, mennyi pénzt keresel, hanem attól, hogy boldog vagy-e a célod felé vezető úton.

2. Miben szeretnél profi lenni, ha valamit ki kellene tanulnod?

Vannak dolgok, amikhez van érzékünk és vannak, amikhez kevésbé értünk. Ha sorra vesszük, milyen erős készségeink vannak, rájövünk, hogy minek válhatnánk a mesterévé. Gondolj valami olyanra, ami másnak nehezen menne, de számodra könnyű. Mi lenne az?
 
3. Ha egyetlen dolgot tehetnél, hogy megmentsd a világot, mi lenne az?

A világnak számos olyan problémája van, ami megoldásra vár, azonban az a legfontosabb, amit mi elsődlegesen annak gondolunk. Ez segít abban, hogy milyen jellegű lehet az életcélunk.

4. Ha minden idődet egy dologgal kellene töltened, mi lenne az?

Rájöhetsz arra, hogy mi az életcélod, ha tudod, mit csinálsz szenvedéllyel. Általában ez olyan dolog, amit ha csinálsz, elfeledkezel az időről.

5. Ha te lennél a mindenható, mit teremtenél?

Ha lenne arra lehetőséged, hogy bármit létrehozz, mi lenne az? Hogyan teremtenéd meg azt a bizonyos dolgot? Ezekkel a kérdésekkel bepillantást nyerhetsz abba, mi az, amit adni szeretnél a világnak.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal.hu
Share To:

Post A Comment: