A hotelt 1902-ben építették Bisbee-ben, ami Arizonában található. A luxusszállodát a társadalom felsőbb rétegeinek hozták létre, a bányász Phelps...

A hotelt 1902-ben építették Bisbee-ben, ami Arizonában található. A luxusszállodát a társadalom felsőbb rétegeinek hozták létre, a bányász Phelps Dodge vezetése által.
Arizonában a legöregebb szállodaként dokumentálták, így nem csoda, ha szellemjárta helynek tartják.
Az évek során több ezer különös, megmagyarázhatatlan történet keringett különös szagokról, hangokról, falakon, ajtókon átsuhanó árnyakról, léptek zajáról, kopogásokról. Azok akik tapasztaltak már valamit, meg vannak győződve arról, hogy a hotel kísértetjárta. Az egyik alkalmazott egy nő suttogását hallotta a füle mellett, de amikor megfordult, senki nem volt ott. Az a szoba, ahol a suttogást szokták hallani a „Julia Lowell” szoba volt, ahol maga Julia lakott. Az emberek szerint férfiakat csábított a szobába és valószínűleg egy prostituált volt, de ez nem bizonyított. Mások szerint táncosnő volt.
Egy másik kísértet egy 8 éves kisfiú, aki a szállodában lelte halálát, miután megfulladt. Azt mondják, hogy a kisfiú nagyon játékos, oda megy a vendégekhez, és tárgyakat mozgat ide-oda. Több vendég az asztal körül ülve látták, amint az egyik pohár odébb csúszik az asztalon. Szintén hallanak apró lábak dobogását, amikor is a kisfiú keresztül fut a vendéglőn. A vendégek és az alkalmazottak többször tisztán hallották jókedvű nevetését.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


hupont
Share To:

Post A Comment: