A következő történet 1842-ből maradt fent Stowmarketből, Angliából. Egy férfi azt állította, hogy tündérekkel találkozott, miközben a réten sétált...

Az elementálok mindenhol körbeveszik az embereket. Manók, tündérek, koboldok, szilfek... A legtöbben nem látják őket, mégis van, hogy néha megmutatják magukat egyeseknek.
A következő történet 1842-ből maradt fent Stowmarketből, Angliából.
Egy férfi azt állította, hogy tündérekkel találkozott, miközben a réten sétált hazafelé.
"Néhányuk magas, néhányuk igen alacsony volt. Körbe-körbe, gyűrűben jártak kéz a kézben, és semmi zaj nem hallatszott tőlük. Nem úgy tűnt, mintha szilárd testek lennének, inkább mint valami fényes, átlátszó testek. Én...olyan tisztán láttam őket, mint egy élő embert. Hazaszaladtam, és szóltam három nőnek, hogy jöjjenek velem, mert ezt látniuk kell. De mire odaértünk, hűlt helyük volt. Eltűntek. Hihetetlennek hangzik, még számomra is, viszont teljesen józan voltam, amikor ez történt."
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


hupont
Share To:

Post A Comment: