Sokféle formában szerepelhet álmainkban a jég: sétálhatunk rajta, jégheggyel találkozhatunk, jeges csúcsot láthatunk, vagy éppen a poharunkban...

Sokféle formában szerepelhet álmainkban a jég: sétálhatunk rajta, jégheggyel találkozhatunk, jeges csúcsot láthatunk, vagy éppen a poharunkban csilingelő jégkockákról álmodhatunk. Mindannyinak megvan a maga jelentése: lássuk, melyik mire utalhat.

Ha azt álmodja, hogy jégen sétál, az valamilyen bizonytalan helyzetre utal a való életben. Lehet, hogy egy bizonyos emberrel kapcsolatban érzi magát bizonytalannak, és ez feszültté teszi a kapcsolatukat.

MEZÍTLÁB A JÉGEN

Ha álmában mezítláb áll a jégen, az meghátrálást jelképez, illetve azt a vágyat, hogy kihúzza magát valamilyen programból, eseményből, amelyre nemrégiben igent mondott. A jeges álom figyelmeztetés lehet arra, hogy álljon ki az igaza mellett, kövesse a szívét, és mondja ki, amit gondol.

JÉGHEGY

Álmainkban a jéghegy arra hívja fel a figyelmünket, hogy nem használjuk ki megfelelőképpen a tehetségünket, erősségeinket, képességeinket. Gondolja végig, ebből mi lehet igaz az Ön életére, és változtasson bátran!

JEGES CSÚCS

Ha álmában egy jeges csúcsot lát, az magában elnyomott, kihűlt érzelmeket szimbolizál, valamint a vágyat, hogy ezen a hidegségen változtasson.

JÉGKOCKA

Az olvadó jégkocka egy aktuális helyzetre vonatkozó határidőre utalhat, ami miatt talán úgy érzi, nyomás nehezedik Önre. Ha egyetlen jégkocka szerepel álmában, az azt jelképezheti, hogy már érdekli annyira egy bizonyos ötlet, mint valaha, de lehet, hogy egyszerűen szégyenli kifejezésre juttatni ezt az érzését, mert fél, hogy ezzel megbánt vagy felháborít valakit.

Több jégkocka együtt

Több jégkocka egymás hegyén-hátán egy idegesítő emberre utal, aki igyekszik magára vonni az Ön figyelmét. Őrizze meg a hidegvérét, mert valószínűleg elég gyorsan el fog múlni ez a dolog.  

JÉGKORCSOLYÁZÁS

Ha álmában Ön vagy mások korcsolyáznak, az arra enged következtetni, hogy Ön biztos magában és mindabban, amit tesz. Az álom arra is figyelmeztethet, hogy óvatosnak kell lennie viselkedésében és kapcsolataiban.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


dormeo
Share To:

Post A Comment: