Számos olyan eset van, amikor egy gyerek olyan jegyekkel születik, amelyek előző életükből származnak, és általában emlékeznek erre az életükre...

Számos olyan eset van, amikor egy gyerek olyan jegyekkel születik, amelyek előző életükből származnak, és általában emlékeznek erre az életükre.

Egy ilyen eset történt Indiában, Kanaudzs városában. Ravi Shankar 1951-ben született és állítása szerint egy Dzsagesvar nevű borbély fia, aki nem messze él tőlük. Azt is mondta, hogy megölték. Apja nem hitt neki, és veréssel próbálta elfeledtettni vele. Ravi szerint  gyilkosai még mindig a nyomában vannak. Bizarr jeggyel született, 5 cm-es hullámos vonal volt a nyakán, ami késvágásra emlékeztetett. Ravi rögeszméje és emlékei alapján fény derült egy gyilkosságra, amely 1951.július 19-én történt, hat hónappal Ravi születése előtt. Dzsagesvar Praszad borbély fiát két ember megölte, és lefejezte. A gyilkosok az édesapa örökségét akarták megszerezni. A két férfit letartóztatták, később azonban szabadlábra helyezték. Amikor Dzsagesvar értesült Ravi történetéről, meglátogatta a családot. Sokat beszélgettek, és Ravi az előző életbeli apjára ismert benne. Ravi olyan részletekkel szolgált a gyilkosságról, amiket csak Dzsagesvar és a rendőrség ismert. Ravi álla alatt azóta is ott van előző életének véget vető késvágás helye.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


jelensegek.hupont
Share To:

Post A Comment: