A katasztrófákat időnként álmok, víziók, lidércnyomások jelzik előre. Mrs. Leslie Brennan azonban a TV-n keresztül kapott hihetetlen üzenetet...

A katasztrófákat időnként álmok, víziók, lidércnyomások jelzik előre. Mrs. Leslie Brennan azonban a TV-n keresztül kapott hihetetlen üzenetet.

1974.július 1-én délelőtt félbeszakították a filmet, amelyet nézett, hogy bemondjanak egy hírt, miszerint hatalmas robbanás történt a Flixborough Nypro telepén. Ez a vegyi gyár a nejlonhoz szükséges anyagokat állította elő, és a balesetben többen életüket vesztették.

Aznap dél körül Mrs. Brennant meglátogatta két barátnője, és a hölgy megkérdezte tőlük, hallottak-e a balesetről, de nemleges választ kapott. Senki más sem tudott a robbanásról, mivel az csak délután 4 óra 53 perckor következett be. Huszonnyolcan haltak meg, és sok volt a sebesült. Amikor később meghallgatták a híreket, a három nő először azt hitte, a bemondó tévedett. De a másnapi újságból kiderült, hogy minden részlet igaznak bizonyult...

Mrs. Brennan nem tudott magyarázattal szolgálni. Lehetségesnek tartotta, hogy elaludt és álmában látta a jóslatot. Akárhogy is, majdnem 5 órával az események előtt megjósolta a katasztrófát barátnőinek. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


jelensegek.hupont
Share To:

Post A Comment: