Az elme egyidejűleg végzi a külvilágbeli és a belső adatok feldolgozását… Az információk egy részét kívülről észleli, és memóriabankjában tárolja el..

Az elme egyidejűleg végzi a külvilágbeli és a belső adatok feldolgozását… Az információk egy részét kívülről észleli, és memóriabankjában tárolja el, ám közben öntudatlanul folyamatosan végzi a tudatalattiban rejlő adatok feldolgozását is. E feldolgozó-szűrő eszköz egytízezred másodperces késleltetéssel működik, s ekként elkülöníti egymástól az ént, illetve az Ént/Valóságot. Ez az adatfeldolgozó-szűrőernyő jeleníti meg a „megtapasztaló” élményvilágát. A megtapasztaló e szűrőeszközét a vágy és a vele valóazonosulás látja el energiával. Ez a vágy olyan, minta kíváncsiság, a sóvárgás és az ínség szomja, a megtapasztalás függősége. Ráadásul a megtapasztaló „én-ként” azonosul a tapasztalatvilágával és annak információtartalmával.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Dr.David R.Hawkins
Share To:

Post A Comment: