A "Kísértetjárta kórtermek" Amerika leglelkesebb, paranormális jelenségeket kutató csoportját követi nyomon. A csapat a legizgalmasabb szellemjárta...

A "Kísértetjárta kórtermek" Amerika leglelkesebb, paranormális jelenségeket kutató csoportját követi nyomon. A csapat a legizgalmasabb szellemjárta helyeket látogatja meg, köztük egy elhagyatott elmegyógyintézetet. Eljutnak a Rolling Hills elmegyógyintézetbe, egy tengerészgyalogos kórházba, a Sloss kohóba, a Mansfield javítóintézetbe és még sok más helyszínre. Más kutatók csak dokumentálják a paranormális jelenségeket, de ebben a műsorban mindent megtesznek azért, hogy elfogjanak egy kísértetet. A paranormális elméletek ismeretével, déli találékonysággal és szokatlan ötletekkel felszerelkezve ez a csapat tökéletesen alkalmas a látszólag lehetetlen feladat teljesítésére. Minden héten újabb, elképesztő helyre érkeznek, és fantasztikus arzenáljukkal megpróbálnak elfogni egy szellemet.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Share To:

Post A Comment: