Mint minden más az univerzumban, az általunk létrehozott gondolatok is energiából állnak. A gondolatenergiának nincsenek határai. Gondolataink...

Mint minden más az univerzumban, az általunk létrehozott gondolatok is energiából állnak. A gondolatenergiának nincsenek határai. Gondolataink fizikai testünkkel ellentétben nincsenek mennyiséghez vagy helyhez kötve. Szeretjük azt hinni, hogy a ki nem mondott gondolataink magánjellegűek és kizárólag a fejünkre korlátozódnak, ez azonban nem igaz. Minden ember olyan, mint egy rádióállomás, folyamatosan szórja gondolatai energiáját, amely kisugároz belőle, és hatalmas teret tölt meg, átjárva boldog-boldogtalant körülötte. 
Ez nem azt jelenti, hogy képesek vagyunk olvasni mások gondolataiban, azonban a tudat alatti elme bizonyos fokig érzékeli más emberek gondolati energiáját. Ha valakinek kitartóan bámuljuk a tarkóját a tömegben, az illető rövid időn belül egészen biztosan megfordul, és ránk néz. Nagyon sokan átéltük már ezt az élményt; ha mégsem, próbáljuk ki! Ez minden alkalommal működik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Dr.Bradley Nelson: Emotion Code
Share To:

Post A Comment: