A gondolataink rendkívüli erővel bírnak. Amikor kimondjuk, amit gondolunk, vagy valamit leírunk, a gondolataink energiáját használjuk a körülöttünk...

A gondolataink rendkívüli erővel bírnak. Amikor kimondjuk, amit gondolunk, vagy valamit leírunk, a gondolataink energiáját használjuk a körülöttünk lévő világ befolyásolására. Minden dolog gondolaton, hiten és szándékon keresztül történik. Nem egy tudományos kísérlet kimutatta, hogy a gondolatok képesek közvetlenül befolyásolni a növények, gombák és baktériumok növekedési arányát. William Tiller, a Stanford Egyetem fizikusa azt is bebizonyította, hogy a gondolatok az elektronikus berendezésekre⁶ is képesek hatni. Kísérletek igazolták, hogy amikor egy személy szándékosan valakire irányítja a gondolatát, a másik személy nagy valószínűséggel érzékeli azt a gondolatot, akár a közelben van, akár a bolygó túlsó oldalán. Attól függően, hogy a fókuszáló személy nyugtató vagy aktiváló jellegű képanyagot küld a gondolattal, a célszemélyben a kapott üzenet nyugalmat vagy idegességet képes előidézni. A hatás annyira megkülönböztethető, hogy laboratóriumban mérni tudják a galvanikus bőrreakciót. Ez egy nagyon érzékeny módszer a bőr elektromos változásainak mérésére. 
Képzeljük el, saját gondolataink hogyan hatnak ránk! Időnként mindenki folytat belső beszélgetést magával. Mit mondunk magunknak? A legtöbb ember sokkal gyakrabban kritizálja magát, mint dicséri. A negatív belső hang sokkal károsabb lehet, mint azt gondoljuk.
Mi a helyzet a többi emberrel körülöttünk? Eltűnődtünk már valaha azon, hogy a többiek vajon érzékelik-e azt, ahogyan velük kapcsolatban érzünk? Más emberek tudatalattija folyamatosan észleli a gondolataink rezgését. Előfordult már olyan eset egy barát társaságában, hogy az illető hirtelen kibökte azt, amire éppen gondoltunk? Volt már olyan, hogy ösztönösen tudtuk, ki hív, mielőtt felvettük volna a telefont? Ezek nem véletlenek; ezek a gondolatenergia erejének a bizonyítékai. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Dr.Bradley Nelson: Emotion Code
Share To:

Post A Comment: