Az argentin nő egy fotózáshoz keresett helyszínt, amikor véletlenül megörökített egy UFO-t. A képet visszanézve vette észre, de amikor felnézett az...

Az argentin nő egy fotózáshoz keresett helyszínt, amikor véletlenül megörökített egy UFO-t. A képet visszanézve vette észre, de amikor felnézett az égre, az még mindig ott volt… de már nem sokáig.
A legtöbb UFO-fotó nem előre eltervezett szándékkal készül. A véletlen szüli őket. Így volt ez Luciana Vismarával egy argentin nővel is, aki egy fotózáshoz keresett alkalmas helyet Cerro Paulino környékén, Balcarceban, Buenos Aires tartományban.  Tesztképeket készített a környékről, amikor észrevette, hogy az utolsó képkockán valami oda nem illő dolog látszik. Felnézett az égre és még éppen látta azt a fekete repülő csészealjat, amit lefotózott.
“Az a valami fekete volt, és a belsejében valami vöröset lehetett látni, de a másodperc töredéke alatt elrejtették a felhők…”
A nőnek egyébként korábban több hasonló észlelése is volt a környéken, de több ismerősének is. A helyi ufókutatók szerint a Balcarce régió egy úgynevezett “ablak zóna”, ahonnan 1947-től napjainkig a legtöbb UFO-észlelést jelentik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!napiufo
Share To:

Post A Comment: