Új-Mexikóban kapták lencsevégre azt a különös repülő tárgyat, amely olyan szédítő sebességgel repült el a kamera előtt, hogy szinte észrevehetetlen...

Új-Mexikóban kapták lencsevégre azt a különös repülő tárgyat, amely olyan szédítő sebességgel repült el a kamera előtt, hogy szinte észrevehetetlen.
A videó készítője éppen saját kertjéből videózgatta a viharfelhőket, az Új-mexikói Sandia-hegység lábánál, amikor a sötét tárgy áthúzott az égen. A felvételen szinte csak egy fekete csík látszódott belőle, olyan nagy volt a sebessége. A NORAD (Észak-amerikai légvédelmi parancsnokság) Fastwalkernek nevezi, az ehhez hasonló, azonosítatlan repülő tárgyakat, amelyek olyan nagy sebességgel mozognak, vagy változtatnak irányt, ami messze meghaladja a jelenlegi repüléstechnika határait.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
napiufo
Share To:

Post A Comment: