E gyakorlat révén tudatosíthatod magadban és megtanulhatod alkalmazni saját nőiességedet és nőies erőidet. Azáltal, hogy leföldeled a női szerveket...

E gyakorlat révén tudatosíthatod magadban és megtanulhatod alkalmazni saját nőiességedet és nőies erőidet. Azáltal, hogy leföldeled a női szerveket, közvetlen hozzáférési lehetőséghez jutsz és a női résszel való kontaktus megerősít és megszilárdít téged.

Affirmáció

Kontaktusban állok saját nőiességemmel és erőt gyűjtök a földdel való kapcsolatból.

A gyakorlat lefolyása

Ülj kényelmesen egy széken, egyenesítsd ki a hátadat, fejedet tartsd egyenesen, majd álladat egy kicsit told előre. Mindkét lábaddal állj szilárdan a földön, megközelítőleg a vállak szélességében. Tested ellazult állapotban van és figyelmed annak középpontjára irányul.
Figyelmedet és légzésedet irányítsd a petesejtekre és a méhre és egy pillanatra éld bele magad ezekbe a szervekbe. Vajon könnyű-e a számodra belső kontaktust létrehozni vagy éppen ellenkezőleg, ez a nehezedre esik? Talán könnyebb lesz neked, ha kezedet a hasadra helyezed és először azon keresztül létesítesz kapcsolatot.
Amennyiben belső kapcsolatot érzel a női szervekkel, úgy képzeld magad elé, hogy onnan ered a földdel való kontaktus. Ennek az energetikai egyesülésnek háromszög alakja van.
Mit jelent számodra ez az egyesülés? Milyen mélyre hatol a földbe, milyen a színe? Mi történik a testedben és energetikai rendszeredben, ha e módszerrel földeled le magad? Ne ítélkezz az előforduló érzések és képek felett.
A petesejtekből hadd folyjanak el a földbe a régi és már szükségtelen akadályok, életalapelvek és azok az elképzelések, amelyeket a női léttel kapcsolsz egybe (például a „nőknek semmi joguk sincs" vagy a „női lét mindig nehéz"). Hadd áramoljanak felülről a földből terheletlen női szerveidbe és a felszabaduló „női" energiák - ha szükséged van azokra - haladjanak tovább a testedbe és a csakráidba. Lélegzéssel támogasd az energetikai áramlást.
Figyelj arra, milyen sikerrel jársz, tedd kellemessé ezt az újfajta földelést, amennyire ez csak lehetséges és cselekedj oly módon, hogy alkalmazkodhass az aktuális helyzet színéhez, terjedelméhez vagy struktúrájához. írd le a mai dátumot és a nevedet ebbe az új földelésbe.
Fokozatosan lazíts a koncentrációdon és észleld, ahogy most érzel.

Megjegyzés

Ismételd meg a fenti gyakorlatot, de ezúttal két csípő-tájéki ponttal odébb a fenekeden földeld le magad. Innen a saját elképzelésedben alakíts ki kapcsolatot lábad külső oldalának hosszában, lefelé menet egészen a talpakig és onnan hasonlóképpen egy háromszög formájában tovább a földig (a csípőtájéki pontok ugyanúgy a „női" helyeken fordulnak elő; ezek a nő testén lévő többi területek, amelyekbe a férfiak mindenekelőtt energetikailag hatolnak be). Ezt a gyakorlatot álló helyzetben is végrehajthatod. Próbáld ki, ha neked jobban esik a petesejtektől vagy csípőtájéki pontoktól való földelés. Természetesen mindkét gyakorlatot egymás u-tán is végrehajthatod. A férfiak ugyanúgy egyesülhetnek a föld „férfierejével", mégpedig azáltal, hogy a prosztatától, esetenként a heréktől földelik le magukat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Csakra gyógyászat
Share To:

Post A Comment: