E gyakorlat által megtudod, hogy a földi és kozmikus energiák állandóan a rendelkezésedre állnak. E kétféle energiafajta között folyamatos...

E gyakorlat által megtudod, hogy a földi és kozmikus energiák állandóan a rendelkezésedre állnak. E kétféle energiafajta között folyamatos cserélődés megy végbe. Úgy érzed, hogy keresztüláramlik a testeden és a kifinomult energetikai rendszeren és egészen kitölt téged.

Affirmáció

A föld és a világegyetem gondoskodik rólam és azt nyújtja számomra, amire szükségem van.

A gyakorlat lefolytatása

Helyezkedj el kényelmesen egy széken, hátad legyen kiegyenesítve, fejedet tartsd egyenesen, majd az álladat egy kicsit told előre. Mindkét lábaddal támaszkodj szilárdan a földön, mintegy vállszélességű terpeszállásban. A test legyen laza és figyelmed irányuljon a belsődre.
Észleld a földdel való kapcsolatot. Gyűjtsd össze az energiákat a napodból. Ne feledkezz el lélegezni.
Hagy áramoljon a föld energiája lábaid talpi csakráiba, majd onnan a gyökércsakrákba. A felesleges, szükségtelen energia a földeléseden keresztül tovaáramolhat. Lélegezz az energiaáramlásban, miközben az energiaáramlást tartsd a földön, kezdj hozzá a napodba és a koronacsakrádba történő kozmikus energia befogadásához. Képzeld el, hogy a nap állandó kapcsolatban áll a világegyetemből érkező energiákkal és ezúton erőt adhat neked.
Hagyd a kozmikus és a tulajdon energiáidat együttesen lassan egybeolvadni, belépni a testedbe és a kifinomult energetikai rendszerbe, tehát az aurába és a csakrákba, akár az alsó gyökércsakrába is. Itt az energetikai áramlat révén automatikusan letisztul minden már szükségtelen érzés, gondolat és elképzelés.
Most a gyomorban (a köldök felett) vizualizáld az energetikai örvénylést, amelyben a földből és a világegyetemből van jelen energia kölcsönösen áthatva és egyidejűleg felcserélődve egymással.
Innen hagyd az örvénylő energetikai áramlatokat a test középpontja felé, felfelé áramlani. A koronacsakra felett egy gyönyörű szökőkút keletkezik. Innen az aurádat, csakráidat és a testedet energiák szövik át. Képzeld el, hogy a szökő-kútból bőrödön keresztül a karodba és lábadba áramlik a frissítő energia. Nyugodtan lélegezz bele ebbe az energiaáramlásba és a szökőkutat csak néhány percig használd.
Lazítsd el a koncentrációkészségedet oly módon, hogy egy kicsit mozgasd meg a testedet. Sétálj egyet a helyiségben és figyelj arra, hogyan érzed magad.

Megjegyzés

Szintén hagyhatod a kozmikus energiát saját napodtól a koronacsakrába és onnan a karokon keresztül lefelé áramlani egészen a gyökércsakrába. Onnan az energia egy csakracsatornán (kapcsolatban állva a legfőbb csakrákkal) keresztül áramlik tova, keresztül az összes csakrán felfelé és visszafelé a koronacsakrához. Az energia a koronacsakrán átjut a szökőkútba és ezáltal kitölti az aurát. Az energetikai áramlat esetében hagyhatod, hogy a kozmoszi energia a karokon és a lábakon keresztül áramoljon. A szökőkút energiája magába fogadja az elhasználódott vagy felesleges energiákat és azokat automatikusan nem elhasználódott és friss energiákkal pótolja. A farcsont környékén végbemehet a földi energiákkal történő kicserélődés.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Csakra gyógyászat
Share To:

Post A Comment: