E gyakorlat során tudatos kapcsolatot létesítesz a saját neveddel. A név vibrációjának rendkívüli és egészen individuális ereje van. A keresztnév...

E gyakorlat során tudatos kapcsolatot létesítesz a saját neveddel. A név vibrációjának rendkívüli és egészen individuális ereje van. A keresztnév és vezetéknév megtisztulásával ez a névenergia egy adott pillanatban és egy adott helyen elfogadásra talál és egyben aktiválódik. Megérzed, amint önnön magadhoz tartozik a neved és jómagad.

Affirmáció

Egyesülök a saját nevemmel és erőt merítek abból. 

A gyakorlat lefolyása

Ülj kényelmesen egy széken, egyenes háttal, fejed álljon könnyedén állal előre. Mindkét lábad álljon szilárdan a földön, megközelítőleg vállaid egymástól való szélességében. Tested lazuljon el és a figyelmed irányuljon a belsődre.
Egyesülj a földi és kozmikus energiával. Fordítsd figyelmedet a fej középpontja felé és külsőleg vizualizáld a saját aurádat, mintegy egy méterrel magad előtt a fehér vásznon vagy egy üres képen.
így jöjjön létre ezen a vásznon saját teljes neved képe. Hogyan van a neved leírva vagy lefestve? Hol található a vásznon a neved? Mindent alaposan nézz meg.
Most képzeld magad elé ennek a vászonnak egyesülését a földdel. Segíthetsz a kezeddel, hogy az egyesülés nyilvánvalóbb legyen. Képzeletben írd le a földelésbe a mai dátumot, majd mintegy fölötted engedd elfolyni az összes régi és felesleges elképzelést és alapelvet és neved kerüljön a földbe.
Figyeld meg, hogy mindeközben milyen gondolatok és érzések jelennek meg és hogyan változik a földdel kapcsolatban álló neved képe a vásznon és szabadulj meg az önmagadról alkotott és már szükségtelenné vált elképzelésektől és a nevedtől. Olyan sokáig ismételd meg a megtisztuló folyamatot, amíg a neved tisztán és jól olvashatóan meg nem jelenik a vásznon.
Amikor a név teljesen alkalmazkodott a mai helyzethez, a vásznon lévő képet helyezd át a napodba. Innen töltsd meg az aurát, csakrákat és a testet neved teljesen új energiájával és végül, mielőtt feloldódsz a koncentrálás alól, még néhányszor lélegezz mélyet.

Megjegyzés
Az aurák és csakrák a koncentráció révén kapcsolatot létesítenek saját lényükkel. Önmagad előtt mondd ki a neved fennhangon, ami segít megóvni a kapcsolatot.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Csakra gyógyászat
Share To:

Post A Comment: