Ezzel a gyakorlattal a saját energiáidat gyűjtheted össze más emberektől vagy bizonyos szituációktól. A napban energia transzformálódik, amely mint...

Ezzel a gyakorlattal a saját energiáidat gyűjtheted össze más emberektől vagy bizonyos szituációktól. A napban energia transzformálódik, amely mint szabad és terheletlen energia áll a rendelkezésedre. Figyelmed a tested felső részeire összpontosul és a koronacsakra aktiválására kerülhet sor. A koronacsakrán keresztül megismerheted a kozmikus energiákkal való kapcsolatot.

Affirmáció

Összegyűjtöm az energiáimat és érzem magamban az erőt.

Gyakorlat lefolytatása

Ülj kényelmesen egy széken, egyenesíts ki a hátadat, fejedet tarts egyenesen, majd az álladat egy kicsit told ki előre. Mindkét lábaddal támaszkodj szilárdan a földön, mintegy a vállak szélességében. A test legyen laza és a figyelmed irányuljon annak belsejére.
Észleld, hogy egy adott pillanatban hogyan érzed magad és tudatosíts magadban, hogy egy széken ülsz. Kísérelj meg megfelelő kapcsolatot létesíteni a földdel.
Most a figyelmedet szenteld a fejed felett 30-50 centiméterre és képzeld oda saját és teljesen személyes napodat. Hogyan nyilvánul meg neked a nap az első pillanatban? Van-e meghatározott színe, nagysága vagy struktúrája? Milyen ez az érzés? Közvetlenül a fejed felett vagy egy kicsit oldalt fekszik? Ne siesd el.

Ne feledkezz el lélegezni és hallgass egy kicsit a gondolataidra, érzéseidre és az érkező képekre. Egyszerűen hagyd, hogy minden magától végbemenjen és ne értékelj. Amennyiben akarod, kézzel érintsd meg a napodat és üdvözöld.
Maradj kontaktusban a földeléssel és képzeld el, hogy a napodban egy mágnes található, amely által visszaszerezheted minden gondolatodat és emóciódat, amelyek más emberekben vagy meghatározott szituációkban lakoznak. Lehetőséged nyílik energiát átnyújtani másoknak, akik jelen vannak ebben az energetikai rendszerben. Képzeld el, hogy ezek az energiák a te napodból a kozmoszba vagy közvetlenül a megfelelő személyek napjához áramlanak. Amennyiben akarod, az energiák átadásához használd a kezedet.

Elképzelésedben írd le a nevedet és az adott nap dátumát a napodba és általa teljesen a birtokába kerülsz. Mindeközben nyugodtan és mélyeket lélegezz. Hogyan néz ki a nap most? Milyen a színe? Milyen nagy? Közvetlenül a fejed felett van a nap?
Amikor olyan érzésed támad, hogy a napod tele van saját energiáiddal, akkor képzeld magad elé a kozmosszal való kapcsolatot, amely a napodból indul ki. Hogyan néz ki ez a kapcsolat? Vajon kifinomultan fényes fénycsóvák struktúrájáról vagy a fa gyökeréhez hasonló, de feje tetejére állított szerkezetről van-e szó? Észleld ezt a kapcsolatot a világegyetemmel, ami lehetó'vé teszi a kozmikus energiák behatolását a napodba. Amennyiben semmiféle képet sem regisztrálsz vagy nem érzel semmiféle belső kapcsolatot a világegyetemmel, akkor egyszerűen az elképzelések effajta kapcsolatának nincs helye a gondolataidban.
Hagyd az energiákat a napból lassan a testedbe, aurádba, csakráidba és a csakracsatornákba áramlani. Például a napod számára egy meghatározott színt vizualizálhatsz. Lélegezz összhangban ezzel az energetikai áramlással és észleld, ahogy megtelsz vele.
Fokozatosan lazítsd el a koncentrációdat és óvatosan mozdítsd meg a fejedet és a testedet. Hogyan érzed magad most?

Megjegyzés
A csakracsatorna energetikai kapcsolatot képez az egyes csakrák között.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Csakra gyógyászat
Share To:

Post A Comment: