Az öngyógyítás alapja, hogy mindenestől elfogadjuk önmagunkat. Sikereinket és kudarcainkat, rémült bezárkózásunkat és szerető szívünket.

Az öngyógyítás alapja, hogy mindenestől elfogadjuk önmagunkat. Sikereinket és kudarcainkat, rémült bezárkózásunkat és szerető szívünket. Meggondolatlanságainkat, botlásainkat és éles eszünket. Megszégyenülésünket és győzelmeinket. Hiszen mindez hozzánk tartozik.A legtöbb gondunk abból fakad, hogy elvetjük lényünknek ezt vagy azt a vonását – hogy nem szeretjük magunkat mindenestől és feltétel nélkül. Ne szégyennel tekintsünk vissza múltunkra, ha-nem mint az élet teljességének és gazdagságának bizonyítékára. E teljesség és gazdaság nélkül nem lehetnénk ma itt. Ha elfogadjuk önmagunkat, meggyógyulunk, és átlépünk az egészség világába.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Louise L.Hay
Share To:

Post A Comment: