Sokan használják a megerősítéseket, hogy változást idézzenek elő az életükben. Vannak, akiknél működik és vannak, akiknél nem. Íme, Gregg Braden...

Sokan használják a megerősítéseket, hogy változást idézzenek elő az életükben. Vannak, akiknél működik és vannak, akiknél nem. Íme, Gregg Braden válasza arra, hogy miért nem működnek mindenkinél a megerősítések.

Mérnökként dolgoztam a 80-as években, Denverben, amikor a híres barna felhő (erős légszennyezettség) borította be a várost. Azokban a napokban nem használhatta mindenki a kocsiját, ezért egymást fuvaroztuk. Azon a héten elmentem egy mérnök barátom házához, mert épp én voltam a soros, és egy kicsit korábban értem oda.

Amikor beléptem a helységbe, mindenhol kis cetliket láttam kiragasztva, melyen megerősítések szerepeltek. Ugyanezt láttam korábban a kocsijában és az irodájában is.

Például: “Megtalálom a tökéletes lelki társam most!”

Ezek a megerősítések működnek nálad?
Nem. Sosem működtek igazán.
Miért gondolod így?
Nézz rám, mégis ki akarna egy ilyen fickóval együtt lenni, mint én? Csak egy mérnök vagyok.

Ennek a barátomnak nagyon komoly önértékelési és önbecsülési problémái voltak. Később végiggondoltam annak a módját, ahogy ő használta a megerősítéseit, viszont ismertem olyanokat is, akik nagyszerű eredményeket értek el a megerősítésekkel.

A különbség a következő volt, amit megfigyeltem. A barátomnál a megerősítések csupán gondolati síkon voltak jelen, ezért soha nem tudott mélyebbre hatolni az elme szintjénél, és nem tudta túlhaladni az önképét és az alacsony önbecsülését sem.

A gondolat fontos. Az ősi szanszkrit szövegekben pontos leírást kapunk. 

Azt írják:
“A gondolat egy kép a kvantum lehetőségek birodalmáról.” Más szavakkal a végtelen lehetőségek mezején, minden egyszerre létezik, és már most megadatik. A barátom tökéletes párkapcsolata, és a valaha megélt legrosszabb kapcsolata is egyszerre jelen van. A szikrázó fényesség és a koromfekete sötétség, a legcsodálatosabb gyógyulások és a legszörnyűbb szenvedések mind egyszerre vannak jelen a kvantummezőben.

Ezek az ősi tradíciók azt tanítják, hogy nyúljunk ki a lehetőségek végtelen mezejébe az elménk erejével. Majd különítsük el az elménkben a végtelen valóságnak azt a szeletét, amit meg akarunk tapasztalni.
Ám ahhoz, hogy ezt a valóságot ebbe a világba is behozzuk, ha életet szeretnénk lehelni belé, azt csak az emberi érzéseken keresztül tehetjük meg úgy, hogy megszeretjük az általunk választott lehetőséget vagy félünk tőle. Mindkét érzelemmel előhívhatjuk.

Behozhatjuk a kvantum világból a fizikai világba azt a valóságot, amit választunk. Ez nagyon tudományosan hangzik, de mindössze annyit kell tennünk, hogy átérezzük. És éppen ezért kulcsfontosságú, hogy helyén legyen az önbecsülésünk.

Így számára a megerősítés csak egy üres, tartalmatlan megerősítés volt. Csupán egy gondolat volt, amelyet semmiféle energia nem táplált, hogy behívást nyerjen ebbe a világba.

És ennek ellenkezőjére is tudok példákat.  
Vannak olyan ismerőseim, akik listába szedik azokat a tulajdonságokat, amelyeket keresnek a tökéletes társukban. Bár most a párkapcsolati példát említettem, de ez az elv ugyanígy működik a gyógyítás, a béke és az élet egyéb területein is.

Tehát leírják a leendő partnerük tulajdonságait, és úgy állnak hozzá, mintha az adott kapcsolat már most az életük részét képezné. Átérzik, milyen lenne az életük, miben lenne más, ha a tökéletes társukkal lennének. És ezzel a domináns érzéssel élik a mindennapjaikat.

Ez nem olyan, hogy csak úgy elülsz és csak egy percet foglalkozol a témával, aztán felkelsz és továbblépsz. Inkább arról van szó, hogy egy másik emberré kezdünk válni, egy olyan emberré, aki mintha már átélné az általa választott tapasztalatokat. 

Ilyen módon hívjuk meg a fizikai világunkba a vágyainkat és ez néha – némely embernél – ijesztően gyorsan történik. Ismerek olyanokat, akik épphogy befejezték a listájuk írását, majd elmentek ebédelni és pont az a valaki szolgálta fel nekik az ebédet, akivel egymásba szerettek.

Az egész folyamat a tisztánlátásról szól, arról, hogy pontosan tudod, mit akarsz, az élmény személyességén van a hangsúly. Tisztán kell látnunk, hogy ezek mind az egyéni vágyakról szólnak.

Tudományos szinten úgy tűnik, hogy ez az energiamező, az Isteni Mátrix egy tükör, egy híd a belső és a külső világunk között. Ez a mező csak azt adhatja nekünk, amit mi adunk neki, amivel dolgozhat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Gregg Braden
Share To:

Post A Comment: