Tudod a változás csendben érkezik. Sosincs trombita szó, se taps vihar, rivaldafény és csinnadratta... Nem akkor érkezik meg, amikor te azt mondod...

Tudod a változás csendben érkezik. Sosincs trombita szó, se taps vihar, rivaldafény és csinnadratta...
Nem akkor érkezik meg, amikor te azt mondod, hogy "Na, most megváltoztam!"
Az éj leple alatt surran beléd halkan.
S egy napon, másképp kelsz majd fel. Más lesz az aki felkel, mint aki este álomra hajtotta a fejét. Ami addig járható volt számodra, az aznaptól már nem lesz az. Ott belül már nem ugyan az lesz, mint ami addig volt. Nem az változik rajtad kívülről, amit mutatni vágysz kifelé, hanem az, ami belül van, s magad elől rejtegeted.
Más leszel, s ez a másság öröm lesz, és érték számodra, mely mély csendességet hoz majd el benned, s nem pedig vágyakat, hogy kifelé csillogást mutassál, s azt hogy megváltoztál.
A valódi és tartós változást nem kívánja, vagy mutogatja az ember, hanem megéli mélyen a lelkében, amely alázatot és hálát ébreszt a szívedben.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Ismeretlen szerző
Share To:

Post A Comment: