Legyél mentes földi babonáktól és földi hitrendszerektől. Ne függj kultuszoktól, mint a vallás és más irányító szervezetek a Földön.Minden amire...

"Legyél mentes földi babonáktól és földi hitrendszerektől. Ne függj kultuszoktól, mint a vallás és más irányító szervezetek a Földön.Minden amire szükséged van, a szívedben van. Szeretetnek hívják.Jézus és sok más spirituális tanító mondja ezt évezredek óta." - idézet Alaje tanításából. Végre egyre többen ébrednek rá, hogy a mostani rendszer/vallási hitrendszerek csak az emberek elnyomásáról, és az egymás ellen hangolásáról szólnak /a háttérhatalom által/. Nem kell ahhoz vallásosnak lennie senkinek, hogy HIGGYEN. A Teremtő (Isten/Forrás) és Jézus /illetve az angyalok és az összes égi/ vallási hitrendszerektől független. A szívedben kell megteremteni feléjük és mások felé a Hited és a Feltétel Nélküli Szeretetet. Megnyitni magad az Égiek felé... Az alábbi videó egy ébresztő videó mindenki számára, akik még függnek ezektől a földi rendszerektől. 
Írta: Sandal
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: