Találkozásaid senkivel sem véletlenek. Nem számít, hogy most találkoztatok vagy már tíz éve: nem véletlen. Így kellett lennie. Ahogy sem fontos...

Találkozásaid senkivel sem véletlenek. Nem számít, hogy most találkoztatok vagy már tíz éve: nem véletlen. Így kellett lennie. Ahogy sem fontos, hogy a szerelmed vagy a barátod az illető (vagy épp volt az illető). Csak az számít, hogy szükségetek van (vagy volt) egymásra.
Együtt maradtatok vagy sem, a találkozás el volt rendelve. Talán ő a lelki társad, a másik feled, de az is lehet, hogy csupán azért érkezett, hogy tanítson téged vagy te tanítsd őt.
Így ha most egy fájdalmas találkozáson vagy túl akkor se gondold azt, hogy hiba került a gépezetbe. Találkoznotok kellett, mert értékes leckékkel lettél gazdagabb, még ha most nem is érzed így.
Idővel talán magad is látni fogod a sorsszerűséget a kapcsolatodban, kapcsolataidban és meg fogod érteni: okkal kellett találkoznotok.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal.hu
Share To:

Post A Comment: