A film megtörtént eseményt, igaz történetet dolgoz fel. "...Az élet olyan szép volt,tele varázslattal és lehetőségekkel. Órákig tudtam ülni és...

Feltétel nélküli szeretet /TELJES FILM/
A film megtörtént eseményt, igaz történetet dolgoz fel.
"...Az élet olyan szép volt,tele varázslattal és lehetőségekkel. Órákig tudtam ülni és rajzolni,megálmodni örült történeteket, hogy elmeséljem őket a barátaimnak. Azt hittem,a történeteim majd inspirálni fogják a világot és valahogy jobb hellyé változtatják. Egy ilyen álmodozó voltam.És egy ideig úgy tűnt,hogy minden álmom valóra válik. Billy volt az én világom,álmaim férfija.De milyen gyorsan össze tudnak törni az álmok!Az a gyilkos nem csak Billy életét vette el, elvette az enyémet is..."
Samantha Crawford élete mesekönyvekbe illő: boldog házasságban él egy farmon, és olyan mesekönyvek írója, amelyről gyermekkora óta álmodik. Amikor hirtelen elveszti a férjét egy értelmetlen erőszakos tett következtében, elveszíti a hitét és nem látja a jövőt. De hirtelen összefut gyermekkori igaz barátjával, akit régen nem látott: Joe-val. Ahogy Sam egyre több időt tölt Joe-val és a körülette élő szegény gyermekekkel, akikkel foglalkozik, ráébred, hogy nem számítanak az életkörülmények, Isten szeretete mindig el jut hozzánk és soha nem vagyunk egyedül.


Feliratos,amerikai dráma, 2012
Írta és rendezte:
Brent McCorkle

Szereplők:
Lynn Collins ... Samantha Crawford
Michael Ealy ... Joe Bradford
Bruce McGill ... Detective Miller
Kwesi Boakye ... Macon
Diego Klattenhoff ... Billy
Cedric Pendleton ... Anthony
Emily Rollins ... Young Sam
Danielle Lewis ... Denise

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: