A brit Emily Scrugham és Peter Dunn negyedik gyermeke, Ryan, idén január 12-én jött világra. A bátyja, Sam ezen a napon ünnepelte az ötödik, míg...

A brit Emily Scrugham és Peter Dunn negyedik gyermeke, Ryan, idén január 12-én jött világra. A bátyja, Sam ezen a napon ünnepelte az ötödik, míg ikernővérei, Brooke és Nicole a második születésnapjukat. Arra, hogy egy család mind a négy gyermekének az év ugyanazon napján legyen a születésnapja, egész pontosan 1:133225 az esély.
Az édesanya a Telegraph riportjában elárulta: eredetileg egyik gyerek sem január 12-ére volt kiírva: Sam két hetet késett, az ikrek egy hónappal korábban, míg a kis Ryan három nappal később érkezett a vártnál.
Ebben az évben Sam külön tortával, míg az ikrek egy közös tortával ünnepelték a születésnapjukat, míg arra vártak, hogy anyukájuk kijöjjön a kórházból. „Mivel mind január 12-én születtek, ezért ezen a napon fogjuk ünnepelni a születésnapjukat” – mondta Emily.
A családapa hozzátette: még nem jött rá, hogy könnyebb lenne-e, ha a gyerekek születésnapjai inkább elszórtan lennének az év folyamán, mindenesetre a gyerekeket együtt és külön-külön is köszöntik majd az eljövendő, közös születésnapjaikon.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!nlcafe
Share To:

Post A Comment: