A fák a legfejlettebb spirituális élőlények, akik folyamatosan meditációs állapotban vannak, és a finom energia az, amit nyelvként „beszélnek”.

A fák a legfejlettebb spirituális élőlények, akik folyamatosan meditációs állapotban vannak, és a finom energia az, amit nyelvként „beszélnek”. A fák segítséget nyújthatnak az energiaáramlás megnyitásában, és gyógyításában is. A fákkal való kapcsolat kölcsönösen előnyös, amelyet táplálni kell.

A fa gyógyító képessége

A taoista mesterek megfigyelték, hogy a fák nem csak a szén-dioxidot képesek oxigénné alakítani, hanem a negatív energiákat is felszívják, és valami hasznossá alakítják. A fák szilárdan a földbe gyökereznek, az égbolt felé nyúlnak, és elérik a mennyeket. A fák a legbölcsebbek, elnyelik a föld létfontosságú energiáit, az egyetemes erőket a magasabb dimenziókból.

Fa, mint gyógyító és barát

Lelkileg fejlett élőlények, együtt léteznek a természettel és az emberrel. Meglehetősen intelligensek, érzékelik a tapintást és vannak érzelmeik. Képesek megnyugtatni, ha alattuk állsz, véget vethetnek minden nyomorúságodnak. Azonban ennek a kapcsolatnak ki kell épülnie.

Válassz egy fát, mellyel dolgozni szeretnél

Az idők során a különböző fákat különféle gyógyászati célokra használták fel. A legjobb választás a fenyőfa. Árad belőle a Chi, táplálja a vérrendszert, erősíti az idegrendszert és biztosítja a hosszú élettartamot. Ezek a fák megtöltik a lelkünket és szellemünket - a fenyők a halhatatlan fák. Habár a fenyő az egyik legjobb választás, más fák és növények is használhatóak. A nagyobb fák több energiával rendelkeznek, a legerősebbek, a folyó vize mellett nőnek. Egyes fák melegebbnek érződnek, mások hűvösebbnek.

Néhány fa, melyek energiája gyógyító

1. A ciprusok és a cédrusok csökkentik a hőmérsékletet és táplálják a Yin energiát.

2. A fűzfa segít a szervezetből eltávolítani a felesleges nedvességet, ezzel csökkentve a vérnyomást, és erősítve a húgyútirendszert.

3. A szilfa megnyugtatja az elmét és erősíti a gyomrot.

4. A juhar megoldás a szelekre és csökkenti a fájdalmat.

5. A banyán (indiai füge) megtisztítja a szívet, és eltávolítja a szervezetből a fölösleges vizet.

6. A fahéj eltávolítja a „hideget” a szívből és a gyomorból.

7. A fenyőfák felszívják a zúzódást, csökkentik az izzadást és elősegítik a csonttörések gyógyulását.

8.  A galagonya elősegíti az emésztést, erősíti a bélrendszert és harcol az alacsony vérnyomás ellen.

9. A nyírfák csökkentik a testhőmérsékletet, eltávolítják a fölösleges vizet és méregtelenítik a szervezetet.

10. A szilva táplálja a lépet, a gyomrot és a hasnyálmirigyet, továbbá megnyugtatja az elmét.

Egy fával való kommunikáció megvalósítása

Ha egy fával kommunikálsz, meg kell nyitnod a szívedet, hogy megértsd, érzelmeikben emberibbek, mint hinnéd. Ha beszélgetsz vele, észre fogod venni, hogy válaszol. Amennyiben tehát úgy döntesz, hogy egy fával „dolgozol”, el kell fogadnod azt a tényt, hogy a fa nem más, mint az „ellensúllyal” rendelkező részed, és csak azért próbál kommunikálni veled, hogy légy vele minél alázatosabb és humánusabb. A fáknak meg van az erejük ahhoz, hogy megnyitják az utat az intuíciók előtt, és segítenek a spirituális utazásban.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal.hu
Share To:

Post A Comment: