A csodák tanítása szerint azokban a pillanatokban, amikor nem sikerül legjobb önmagadat adnod – amikor nem tudsz olyan szeretetteljes lenni, amilyen..

A csodák tanítása szerint azokban a pillanatokban, amikor nem sikerül legjobb önmagadat adnod – amikor nem tudsz olyan szeretetteljes lenni, amilyen valójában vagy – mindaz a jóság, amely ilyenkor elakad, mindaddig megőrződik számodra, amíg készen nem állsz a befogadására. Isten visszaadja neked azokat az éveket, amelyeket a sáskajárás elpusztított. Az általad ismert múlt pedig nem létezik többé. Ahol korábban félelem uralkodott, a szeretet végül mindig győzedelmeskedik. Mindig Istené az utolsó szó, akár a saját hibáid, akár a világ kegyetlensége van terítéken. Ő pedig mindig arról beszél, hogy milyen nagyon szeretve vagy.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


(Marianne Williamson: A csodák kora)
Share To:

Post A Comment: