Hangosabbnak lenni a zajban az erőszak, megőrizni a zajban a csendet, az béke. Ha őszinték vagyunk, megőrizhetjük a békénket, és így megmarad az...

Hangosabbnak lenni a zajban az erőszak, megőrizni a zajban a csendet, az béke. Ha őszinték vagyunk, megőrizhetjük a békénket, és így megmarad az önbizalmunk és a hitünk. Fontos, hogy tanuljatok meg lelassulni, mert a kaotikus gondolatokból csak káosz lehet. A harmonikus belső csendben tudjátok visszaszerezni önmagatokat.
Legyetek egyszerűek, mert az élet is egyszerű, a korlátokat mi magunk teremtjük. Ha a belső békéd fennmarad, akkor jól tudsz működni, a külső materiális világban. Szükségünk van békére és harmóniára, sokkal inkább, mint kényelemre az életben és hatalmas tudományra. Ha megtapasztalod az ürességet elcsendesülsz, a csöndben nincsenek szavak, a csöndben eggyé válsz a természettel. Ez az a hely ahova el kell érnünk!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Maharishi Bhramananda Yogi
Share To:

Post A Comment: