A 2022 év a hatos éve lesz, hiszen a számjegyek összege ezt adja ki. Ez a fejlődés beteljesülését, a befektetett energia gyümölcsét ígéri.


Amikor az éveket elemzik a számmisztikában, akkor mindig összeadják a számokat egészen addig, míg végül egyjegyű számot nem kapnak. 2021 száma az 5 volt, 2022-nek viszont már a 6 jutott: 

2+0+2+2 = 6

A 2022 év a hatos éve lesz, hiszen a számjegyek összege ezt adja ki. Ez a fejlődés beteljesülését, a befektetett energia gyümölcsét ígéri. Azok járnak a legjobban, akik mertek valami új felé nyitni, akik nem adták fel, és a legnehezebb napokban is keményen dolgoztak: bízva a jövőben.
Akik magukba roskadtak, vagy próbáltak kibújni a terhek alól, ők sem részesülnek az univerzum büntetésében. Viszont nem is kapják meg mindazt az energiát, mint szorgalmas, bizakodó társaik.

Hogy mire is számíthatsz?

Válaszokra, változásokra. Ha az életedben vannak elvarratlan szálak, azok jövőre befejezést kapnak. Véget érhet egy rossz párkapcsolat, fény derülhet egy hamis barátságra. Ne feledd, ezek a lezárások mind helyet adnak beengedni a friss, pozitív energiákat!
Ha a tanulmányaid halasztódtak, abban is végre továbblépés lesz. Elhúzódó jogi ügyek, fájdalmas családi veszekedések is végükre érnek. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell: ha nem is csupa derű és pozitív változás érkezik, de kezelhető, tanulságos lesz, és nem hagy fájdalmas nyomot maga után.

6-os szám, mint optimizmus

A 6-os számot mindenesetre körüllengi egyfajta optimizmus, legalábbis a számmisztika szerint. Ha az 1-est vesszük az új kezdetnek, akkor az előttünk álló évek bizony kamatozni fognak. Egy nyugalmasabb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb időszakot hozhatnak. 

A kettes napja

Egy érdekes nap érkezik jövőre, ez a 2022. 02. 22. lesz, aminek a 22 óra 22 percét érdemes kivárni éberen, egy meditáció erejéig. Az egyes szám a teremtés, a kezdet képviselete, a kettes pedig a megvalósítás, befejezés száma. Ebben a percben meditálj mindazon, ami épp befejezésre, létrehozásra vár, a teremtő gondolatok minden másnál fogékonyabban kapnak majd szárnyra ezen a napon.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


nlc.hu/gostica.com/bien
Share To:

Post A Comment: