Bárki is vagy, bárhol is légy, és bármilyenek is a körülményeid, a hála varázsa az egész életedet képes megváltoztatni. Ha elkezded gyakorolni a hálát, megérted, miért alakultak bizonyos dolgok rosszul az életedben, mások pedig miért hiányoztak. Ahhoz, hogy kaphass, adnod kell. Így szól a törvény. / ~ varázsleckék, varázslat, hála, tudatosság, fényörvény, spiritualitás, spirituális gyakorlatok, spirituális tanítások,

Bárki is vagy, bárhol is légy, és bármilyenek is a körülményeid, a hála varázsa az egész életedet képes megváltoztatni.  Ha elkezded gyakorolni a hálát, megérted, miért alakultak bizonyos dolgok rosszul az életedben, mások pedig miért hiányoztak. Ahhoz, hogy kaphass, adnod kell. Így szól a törvény. Ha nem adsz hálát, elvágod magad  a varázslattól és attól, hogy mindent megkapj, amit szeretnél.
Ahhoz, hogy megtapasztalhasd a varázslatot, és gyökeresen megváltozzanak a jelenlegi körülményeid, rendszeresen gyakorolni kell, vagyis az életed részévé kell tenned a hálát. Az ősi mítoszokban és legendákban az embernek ki kell mondania a varázsigét ahhoz, hogy előcsalogassa a varázslatot. A hála segítségével is így lehet előcsalogatni a varázslatot. Ki kell mondanod hozzá a varázsigét:

A Varázsformula a következő: 
1. Tudatosan gondold magadban és mondd ki hangosan a varázsigét:
2. Minél többször mondod ki tudatosan a  Varázsigét, annál több hálát érzel majd. 
3. Minél több hála van benned - a gondolataidban és az érzéseidben -, annál nagyobb bőség lesz a jutalmad.Köszönöm!Köszönöm!Ha egy kicsit gyakorolod a hálát, az életed egy kicsit fog megváltozni. Ha pedig minden nap sokat gyakorolod, az életed drámaian megváltozik - oly módon, amit most még el sem tudsz képzelni. Hívd be a varázslatot az életedbe! Köszönöm!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Rhonda Byrne
Share To:

Post A Comment: