Ha megtaláltad a varázskövedet, tedd az ágyad mellé egy olyan helyre, ahol biztosan ráveted a szemed, amikor este aludni térsz. Minden este, mielőtt elaludnál, vedd a kezedbe a varázskövet, tartsd a tenyeredben, és csukd rá az ujjaidat. Gondosan vedd sorra mindazt a jó dolgot, ami a nap folyamán veled történt, és keresd meg közöttük a LEGJOBB DOLGOT, amiért igazán hálás vagy. / Varázsleckék: 2. nap: A varázskő/hálakő ~ fényörvény, hála, spirituális gyakorlatok, spirituális tanítások, spiritualitás, tudatosság, varázslat, varázsleckék,

A Titok című könyvben Lee Brower mutatta be a hálakő gyakorlatát. Egy haldokló kisfiú édesapjáról beszélt, aki keresett magának egy követ, és valahányszor erre a kőre nézett, hálát adott a gyerek egészségéért. A fiú pedig csodával határos módon meggyógyult. A hálakő azóta nagyon sok embernél bizonyított a világon, a segítségével rengetegen értek el sikereket pénzügyeik, egészségük és boldogságuk terén. Keress magadnak egy követ vagy egy kavicsot. Olyan méretűt válassz, ami kényelmesen elfér a tenyeredben úgy, hogy rá tudod csukni az ujjaidat. Legyen sima és nem túl nehéz, hogy jó érzéssel tudd kézbe venni.
Ha megtaláltad a varázskövedet, tedd az ágyad mellé egy olyan helyre, ahol biztosan ráveted a szemed, amikor este aludni térsz. Minden este, mielőtt elaludnál, vedd a kezedbe a varázskövet, tartsd a tenyeredben, és csukd rá az ujjaidat. Gondosan vedd sorra mindazt a jó dolgot, ami a nap folyamán veled történt, és keresd meg közöttük a LEGJOBB DOLGOT, amiért igazán hálás vagy.
Ha megvan, mondd ki a varázsigét: Köszönöm!
Azután helyezd vissza a varázskövet a helyére, készen is vagy! 
A varázskő használata később: válassz ki egy fontos, megoldásra váró problémát, és azzal kapcsolatban adj hálát a kőnek. Például: - ha gyógyulni szeretnél, akkor az egészségedért, - ha boldogabb párkapcsolatot, akkor a párkapcsolatod jelenlegi örömeiért, - ha nincs társad, akkor azért a biztos tudatért adj hálát, hogy már úton van feléd időben és térben a megismerkedésetek, és hálás vagy az eddig megélt szerelmes pillanataidért az életedből, - ha több pénzt szeretnél, akkor legyél hálás azokért a pénzekért, amik már megfordultak nálad.  Fontos, hogy át kell érezned mindazokat a jó érzéseket, amiket a vágyott állapothoz kapcsolsz. Eleinte nem fog tökéletesen sikerülni, de a hálát nem lehet "elrontani", csak gyakorolni. A kimondott "Köszönöm!" pontosan tolmácsolja az Univerzumnak a háládat!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Rhonda Byrne
Share To:

Post A Comment: